Moeder natuur: Ik voel me niet fijn, ik voel me ziek.

Coach: Wat bedoel je met “niet fijn”?

Moeder natuur: Ik bedoel, ik voel me verdrietig.

Coach: Als je contact maakt met dat gevoel, wil dat verdriet je dan iets vertellen?

Moeder natuur: Ik merk dat ik me niet meer gezien en gehoord voel door een groot deel van mijzelf wat zichzelf mens is gaan noemen.

Coach: Dus je mist de aandacht en liefde van dat deel van jezelf en daar voel je je verdrietig om, je wordt er zelfs ziek van. Klopt dat?

Moeder natuur: Ja dat klopt. Ik zie dat de mens een systeem heeft gebouwd van geld, status en materiële dingen en dat veel mensen tegenwoordig geloven dat ik dat ben.

Coach: Dus veel mensen zijn het contact met jou en daarmee ook met zichzelf verloren, begrijp ik dat goed?

Moeder natuur: Ja dat klopt. Ik word er letterlijk ziek van. Ik krijg virussen, natuurrampen en de mensen ervaren steeds meer lichamelijke en psychische klachten.

Coach: Wat zou jou helpen? 

Moeder natuur: Het zou mij helpen om weer heel te zijn. Om weer in contact te zijn met al mijn delen.

Coach: Hoe zou dat gerealiseerd kunnen worden denk je?

Moeder natuur: Dat kan als de mens mij weer gaat zien en erkennen. Als de mens weer gaat beseffen dat we één zijn. Zoals een golf in de zee de golf is en tegelijkertijd ook de zee zelf. Als mensen holistische keuzes gaan maken, gebaseerd op harmonie, balans en liefde. De gezondheid van alles en iedereen belangrijker is dan 2 keer per jaar op vakantie gaan of in een nieuwe auto rijden.

Coach: Sluit je ogen eens, stel je voor dat er meer erkenning en contact is. Dat de mensen minder keuzes maken voor zichzelf maar weer keuzes maken voor het grote geheel. Wat voor gevoel krijg je daar van?

Moeder natuur: Dan voel ik me rustig en vrij, gelukkig en gezond! 

Wees lief voor jezelf en een ander, neem waar het kan een stapje terug om met z’n allen vooruit te gaan. 

Liefs, Maarten