In de sessies bij Praktijk Veldwerk gaan we veel meer doen dan alleen maar coaching.
We gaan coachen, transformeren, loslaten, bewustworden, helen, oplossen en nog veel meer. 

Maar PAS OP!!! 

Deze sessies kunnen naast de vele voordelen ook grote nadelen hebben. Dus lees eerst de mogelijke nadelen voor dat je de beslissing maakt om bewust te gaan worden. 

Risico’s m.b.t. Bewustwordingssessies van Praktijk Veldwerk:

– Het kan gebeuren dat je ontslag gaat nemen bij je huidige werkgever omdat je je bewust bent geworden van wat je droombaan is.

– Je kan ernstige bijwerkingen krijgen in de vorm van ervaringen van rust, geluk en/of helderheid.

– Het kan voorkomen dat je lichte spierpijn in het gezicht krijgt. Deze wordt vaak veroorzaakt door het meer (glim)lachen. (de pijn klachten nemen gemiddeld na ongeveer twee weken vanzelf af).

– Het pleister gebruik in huis kan sterk toenemen parallel aan de groeiende creativiteit.

– Er kan extra ruimte in je huis ontstaan nu de televisie de deur uit mag.

– Het kan gebeuren dat je ineens emotioneel wordt bij het aanschouwen van bijv. de dolfijnenshow van het dolfinarium.

– Je fashionstatement kan drastisch veranderen. Meer in contact met je eigen natuur betekent vaak ook meer in contact met de natuur buiten. Dus wandelschoenen en een softshell jas horen straks bij je nieuwe outfit.

– Het kan gebeuren dat je ’s avonds bij een kampvuur zit met allemaal lieve mensen.

“Pas op! Er is geen weg meer terug, eenmaal bewust is altijd bewust.”

– Er is een risico dat je zoontje gaat klagen over het feit dat jij steeds zijn supermanpak gebruikt om voor de spiegel te staan schreeuwen hoe krachtig en sterk je je voelt.

– Het klagen op verjaardagen kan afnemen of zelfs verdwijnen nu je lichamelijke en psychische klachten zijn verdwenen.

– Het kan gebeuren dat het je niet meer interesseert wat mensen van je vinden.

– Het kan voorkomen dat je het maandbedrag voor het waterbedrijf bij moet stellen nu je minder water verbruikt omdat je geen medicijnen meer hoeft in te nemen. 

– Er is een grote risico aanwezig dat je meer geld overhoudt. Regelmatig zal je in een winkel staan met het gevoel dat je iets moet kopen en dan besef je je dat het slechts een gevoel is. 

– Je stempelkaart van het lokale fastfoodrestaurant kan minder snel vol raken.

– Het kan gebeuren dat je te veel vrije tijd krijgt nu je er achter komt dat 1, 2 of 3 dagen per week minder werken ook kan.

– Het kan gebeuren dat je fiets sneller slijt, terwijl je minder last hebt van muggen in en om het huis. Die zitten tenslotte allemaal gevangen in al die spinnenwebben op en rond je auto. 

– Het kan gebeuren dat je carport stuk gaat omdat de verhuiswagen er tegenaan rijdt. Maar ja, boeien! Je gaat toch lekker verhuizen naar je droomplek.

– Het kan voorkomen dat je dieper contact maakt met mens, dier en natuur nu je intuïtie, wijsheid en gevoeligheid groeit.

– Je buurman kan zo maar ineens over de schutting gaan schreeuwen hoe je het in vredesnaam in je hoofd haalt om te genieten van het leven op een doordeweekse dag!

“Bewustwording is een keuze, onbewust blijven is ook oké.”

– Het kan gebeuren dat je naar je huisarts moet om hem te vertellen dat je hem minder gaat zien nu je (onverklaarbare/ongeneeslijke) klachten weg of afgenomen zijn.

– Het kan gebeuren dat je ’s avonds drie uur lang met je buurvrouw van 80 gaat zitten scrabbelen en daar enorm veel plezier in hebt.

– Er is een risico dat je geen stemmen meer in je hoofd hebt om mee te praten omdat je delen van jezelf, die je als kind buiten jezelf hebt geprojecteerd, weer geïntegreerd hebt.

– Het kan gebeuren dat je geld overhoudt omdat je gaat leven in het nu. 

– Mensen om je heen kunnen nieuwsgierig worden en interesse gaan tonen in jou en je proces.

-Het risico is aanwezig dat dieren zoals koeien, varkens en kippen fysiek dichterbij zullen komen nu zij weten dat jij hun familieleden niet meer opeet. 

– Het kan gebeuren dat je minder geheim kan houden voor je kinderen nu ze je beter kennen doordat je minder werkt en meer thuis aanwezig bent.

– Je kan er een brandend gevoel in je hartstreek aan overhouden, diagnose: “passie!”

Ben je bereid deze risico’s aanvaarden? Maak dan een afspraak voor jouw bewustwordingssessie klik hier.

😉 Maarten