Producten

Affirmatie stickers

Wat zijn affirmaties?

Om dit goed uit te leggen moeten we eerst technisch worden, “Hou heel even vol!”

Ons brein is opgebouwd uit miljarden neuronen (zenuwcellen). Deze neuronen communiceren met elkaar door middel van synapsen. Bij iedere gedachte die je hebt en ieder woord wat je zegt maken twee neuronen verbinding met elkaar met behulp van een synaps. op die manier ontstaat er een heel groot netwerk van neurologische verbindingen in ons brein. “Tot zover goed te volgen toch?”

Hoe vaker je iets denkt of zegt tegen jezelf, hoe sterker deze neurologische verbinding wordt en hoe vaker deze geactiveerd zal worden. “Het alles wat je aandacht geeft groeit principe.” “Oké, klinkt goed!”

“Let op, deze is belangrijk!” Een actieve verbinding zou je ook wel een overtuiging kunnen noemen. Een overtuiging bepaald mede hoe je denkt. Hoe je denkt bepaalt hoe jij je voelt en hoe jij je voelt bepaalt vervolgens weer je acties. 
Hoe jij je voelt en de dingen die je doet kan je veranderen. Dit heet neuroplasticiteit en dit doe je door deze neurologische verbindingen te veranderen met behulp van bijvoorbeeld affirmaties. “Ja, lees deze nog maar eens heel rustig.”

Een affirmatie is niets anders dan een krachtige zin die je tegen jezelf zegt met als doel een positievere neurologische verbinding te activeren. Jezelf herprogrammeren zeg maar.

“Iedere gedachten die je denkt en ieder woord dat je zegt is een affirmatie.” Louise Hay (de koningin van affirmaties.)

Als je jezelf bekritiseerd met woorden als: “Het lukt me toch nooit”, “Ik ben te dik” en “Ik word nooit gelukkig” dan creëer je een andere ervaring van jouw leven dan als je positieve woorden gebruikt zoals: ”Ik ben waardeer mezelf zoals ik ben” of “Ik leef vol zelfvertrouwen”.
Wil jij verbetering in jouw ervaring van het leven? Probeer het dan eens uit om positief over jezelf te denken en ontdek wat dat met je leven doet.

 

 

Hoe beoefen ik mijn affirmatie?

In principe is alles goed, maar wil je er het meeste uithalen, dan is het volgende belangrijk:

  • Herhaal jouw affirmatie zo vaak mogelijk gedurende de dag.
  • Spreek je affirmatie hardop uit. (Door het ook te horen zijn je hersenen twee keer met hetzelfde bezig.)
  • Bij voorkeur affirmeer je terwijl je naar jezelf in de spiegel kijkt. (Op die manier maak je het ook visueel, hoe meer zintuigen hoe beter.)
  • Zorg ervoor dat je een affirmatie neemt die je niet alleen zegt, maar echt voelt. (Voelen is weer een extra zintuig om het krachtiger te maken.)
  • Kies ervoor om erin te geloven. (Als je na je affirmatie denkt “wat een onzin!” dan zal het niets of weinig voor je doen.)
  • Speel ermee! (Maak er bijvoorbeeld een tekening, liedje of verhaal van.)

Heel veel plezier met je affirmatie, laat je verwonderen!

👇🏻 Bestel hier 👇🏻

Omdat we nog niet zo ver zijn dat we een werkende webshop hebben willen we je vragen je bestelling via het bestelformulier hiernaast te plaatsen.

Zodra we jouw bestelling binnen hebben zullen we je een betaalverzoek via sms doen. Als deze betaald is komt je sticker zo snel mogelijk naar je toe.
Wil je een factuur ontvangen? Laat dit dan even weten in het opmerkingen veld.

Liever zelf een affirmatie maken?

Bedenk je persoonlijke affirmatie en wij maken er een toffe sticker van voor je!
Een affirmatie gaat gepaard met een paar regels.

  • Een affirmatie is altijd in de “ik” vorm.
  • De zin is positief gesteld, Het gaat erom wat je wél wilt en niet om wat je niet wilt. (dus “ik vertrouw op mezelf” in plaats van “ik ben niet onzeker”.)
  • Het is in het nu, Je leeft in het nu en niet in de toekomst of in het verleden. (dus “ik laat los” in plaats van “ik ga het loslaten”.)

"Ik ben een superheld"
"I am freaking fantastic"
"Ik ben onoverwinnelijk"

coach kindercoach energetisch therapeut deventer overijssel bathmen gelderland

Praktijk Veldwerk
Koningin Julianalaan 6

7437 VB Bathmen

Contact
maarten@praktijkveldwerk.nl

06 83 20 74 95

mathilde@praktijkveldwerk.nl 
06 16 37 60 20

Informatie
KvK 85030805
Btw NL863479157B01
IBAN NL46 KNAB 0259 9032 05
Privacyverklaring
Disclaimer