Even voorstellen

Mathilde, aangenaam!

Als kind voelde ik veel. Ik had grote emoties. Wanneer ik dit voelde moest dat eruit. Ik schreeuwde, ging stampvoeten, had een ‘grote mond’. Er werd dan gezegd “maak je niet druk, het komt wel weer goed”. De emoties die ik voelde werden niet erkend, waardoor ik deze op ging kroppen. Ik wilde niet ‘bijdehand’ genoemd worden. Maar me geliefd voelen. Voelen dat ik er mocht zijn met ál mijn emoties.
Ik werd ouder en wist niet meer hoe ik om moest gaan met mijn emoties.
Dat heeft in mijn tienerjaren geleid tot extreme onzekerheid. Ik volgde en nam niet zelf het voortouw. Ik wist niet wie ik was en hoe ik daarachter kon komen, daar was ik al helemaal niet mee bezig. Ik was aan het overleven door te doen wat er van me verwacht werd. Ik ben mezelf heel wat jaren kwijtgeweest. Werd geleefd door het leven. Had leuke momenten, maar voelde mij hoofdzakelijk onzeker, bang en onbegrepen. Dit heb ik altijd de kop ingedrukt, totdat ik door Maarten in aanraking kwam met lichaamswerk, dat mij weer in contact bracht met mijn lijf, mijn geest en vooral mijn emoties.

Ik werd mij bewust van mijn gedachtes en patronen. Ik begon weer steeds meer te voelen, net als vroeger en leerde hiernaar te luisteren. Ik kreeg weer vertrouwen in mijzelf mét al mijn emoties.

Als kinderyogadocente, kindercoach en energetisch therapeut help ik kinderen in contact te komen met hun lichaam, ze leren op zichzelf te vertrouwen om zo hun eigen weg te kunnen bewandelen. Ik werk op een holistische manier. Dat wil zeggen dat ik het kind (de mens) zie als één geheel met een mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel lichaam.

Wanneer kinderen in contact komen met hun gedachtes en emoties, en hiernaar kunnen luisteren, staan ze in hun eigen kracht en daarmee stevig in het leven.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Opleiding en cursussen o.a.
Energetische kindermassage
Kindercoaching, Magie van het kind
Kinderyogadocent
EHBO voor kinderen
Design Academy Eindhoven

Autodidact, kennis en ervaring o.a.
Meditatie en visualisatie
Eterische oliën en bachbloesems
Proces Art
Wet van aantrekkingskracht
Het werk van Abraham Hicks, Eckhart Tolle, Dr Joe Dizpenza, Thich Nhat Hanh.

Praktijk Veldwerk
Koningin Julianalaan 6

7437 VB Bathmen

Contact
maarten@praktijkveldwerk.nl

06 83 20 74 95

mathilde@praktijkveldwerk.nl 
06 16 37 60 20

Informatie
KvK 75887401

Btw NL003032519B98
IBAN NL46 KNAB 0259 9032 05
Privacyverklaring
Disclaimer