Even voorstellen

Mathilde, aangenaam!

Als kind voelde ik veel. Ik had grote emoties. Wanneer ik dit voelde moest dat eruit. Ik schreeuwde, ging stampvoeten, had een ‘grote mond’. Er werd dan gezegd “maak je niet druk, het komt wel weer goed”. De emoties die ik voelde werden niet erkend, waardoor ik deze op ging kroppen. Ik wilde niet ‘bijdehand’ genoemd worden. Maar me geliefd voelen. Voelen dat ik er mocht zijn met ál mijn emoties.
Ik werd ouder en wist niet meer hoe ik om moest gaan met mijn emoties.
Dat heeft in mijn tienerjaren geleid tot extreme onzekerheid. Ik volgde en nam niet zelf het voortouw. Ik wist niet wie ik was en hoe ik daarachter kon komen, daar was ik al helemaal niet mee bezig. Ik was aan het overleven door te doen wat er van me verwacht werd. Ik ben mezelf heel wat jaren kwijtgeweest. Werd geleefd door het leven. Had leuke momenten, maar voelde mij hoofdzakelijk onzeker, bang en onbegrepen. Dit heb ik altijd de kop ingedrukt, totdat ik door Maarten in aanraking kwam met energetisch werk, dat mij weer in contact bracht met mijn lijf, mijn geest en vooral mijn emoties. Ik werd mij bewust van de universele energie die er altijd is en waar alles uit bestaat. Ik begon weer steeds meer te voelen, net als vroeger en leerde hiernaar te luisteren. Ik kreeg weer vertrouwen in mijzelf mét al mijn emoties.

Inmiddels weet ik wie ik ben, waar ik voor sta en leef ik het leven vanuit mijn hart en niet naar iemand anders zijn maatstaven.

Mijn passie voor mijn werk is terug te leiden naar wat ik als kind heb gemist.

Kinderen zijn puur en staan (nog) goed in verbinding met hun energie.

Als kinderyogadocente, kindercoach en energetisch therapeut help ik kinderen in contact te komen met hun lichaam, ze leren op zichzelf te vertrouwen om zo hun eigen weg te kunnen bewandelen. Op die manier krijgen ze een goede start voor het leven op aarde.

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Opleiding en cursussen o.a.
Energetische kindermassage
Kindercoaching, Magie van het kind
Kinderyogadocent
EHBO voor kinderen
Design Academy Eindhoven

Autodidact, kennis en ervaring o.a.
Meditatie en visualisatie
Eterische oliën en bachbloesems
Proces Art
Wet van aantrekkingskracht
Het werk van Abraham Hicks, Eckhart Tolle, Dr Joe Dizpenza, Thich Nhat Hanh.

Praktijk Veldwerk
Koningin Julianalaan 6

7437 VB Bathmen

Contact
maarten@praktijkveldwerk.nl

06 83 20 74 95

mathilde@praktijkveldwerk.nl 
06 16 37 60 20

Informatie
KvK 75887401

Btw NL003032519B98
IBAN NL46 KNAB 0259 9032 05
Privacyverklaring
Disclaimer